HTML

Pénzkereseti lehetőségek

A pénzkereseti lehetőségekről mindenféle, a legtágabb körben. Akár a játékpénzek megkeresési lehetőségeitől, az internetes pénzkeresetig.

Friss topikok

Pénzkereset pdf és ebook értékesítéssel

2010.04.18. 10:46 vighpajti

Ehhez egy kicsit melózni is kell először, hiszen egy saját szellemi terméket kell létre hozni, majd ezt értékesíteni. Az értékesítéshez már több weboldal, cég is ajánlja a szolgálatait. A kérdés, hogy mennyire éri meg ez a pénzkereseti mód az embernek. Annak a cégnek amelyiknek már működik a pdf és ebook értékesítő oldala, tuti megéri, ha még egy termék (könyv) bekerül a palettájába. Szerintem még akkor is, ha egy darabot sem adnak el belőle. Hiszen szélesíti a termékpalettáját, és ez jót tesz a hírnevének.

Többnyire természetesen érdekeltek az ember sikerében, hiszen azért az még jobb számukra is, ha el is tudnak adni a termékeinkből (termékeikből). Ezért segítő tanácsokkal látnak el, hogy milyen témakörben van nagyobb kereslet a könyvekre, milyen témával foglalkozó könyvet érdemes írnunk. Ezt természetesen érdemes is megfogadnunk, hiszen nekünk, csak az a könyvünk fog pénzt hozni, amit értékesítenek is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzkeresetilehetosegek.blog.hu/api/trackback/id/tr751931069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása